Activitats

Tenim  activitats adaptades a totes les edats i a tots els nivells.

ELS NOSTRES CURSOS

Adults

Iniciació

Bateig d’escalada

Si no has escalat mai i vols fer un tast de les diferents modalitats d’escalada que podem practicar a la nostra sala, aquesta activitat és la teva. Inclou entrada de dia per quedar-te a escalar si et queden forces després del bateig!

Duració: 1 sessió de una hora dirigida.

Contingut: Explicarem com funciona la sala, així com les normes i consells de seguretat bàsics. Farem un escalfament i practicarem escalada sense corda o Boulder i escalada en corda al nostre rocòdrom.

Preu: 25€ amb material inclòs. 

*descompte 5€ als socis/es.

Assegureu-vos d’arribar a la sala 15 minuts abans, i omplir el consentiment informat online.

*Reserves a info@kimeraclimbingbcn.com

Dissabtes i diumenges a partir de les 11:00h.

Fonaments de l’escalada

No saps per on començar a escalar? Aquesta és una bona manera, després d’aquesta sessió ja no hi haurà qui et pari! Inclou entrada de dia per si et queden forces quan acabis!

Duració: 2 sessions d’una hora dirigida.

Contingut: Explicarem com funciona la sala, així com les normes i consells de seguretat bàsics. Aprendràs a fer un escalfament específic per a l’escalada així com les tècniques i moviments bàsics. També aprendràs a estirar al final de les sessions.

Preu: 40€ amb material inclòs.

*descompte 5€ als socis/es.

Assegureu-vos d’arribar a la sala 15 minuts abans, i omplir el consentiment informat online.

*Reserves a info@kimeraclimbingbcn.com

Dilluns i dimecres a les 19:00h.

Tots els nivells

ELS NOSTRES ENTRENAMENTS

Grups entrenament dirigits

La opció ideal per a escaladors de tots el nivells que volen progressar i fer-ho de la manera més amena i enriquidora, amb altres companys i companyes. El monitor exprimirà el millor de vosaltres mateixos en cada sessió. Els grups són adaptats per nivells.

Nivell 1: Escaladors novells que busquen entrenar sota la direcció de personal especialitzat.

Horaris: a consultar disponibilitat

Nivell 2: Escaladors que tenen cert nivell i volen afinar i estructurar bé les seves sessions d’escalada. T’ajudarà a assolir els teus objectius, a curt, mig o llarg termini.

Horaris: a consultar disponibilitat

Consulta disponibilitat i horaris

Les nostres activitats 

Infants 

La nostra sala també és un espai per a infants. Tenim rutes dissenyades específicament per a infants de totes les edats a partir dels 4 anys. Adaptem les preses i els moviments a la seva estatura i envergadura i busquem que no només s’ho passin bé, sinó que a més guanyin en confiança en si mateixos, coordinació, equilibri i presa de decisions. Els nens i nenes poden escalar amb monitors/es a través de les nostres activitats, fer-ho en família o poden fer-ho supervisats per un adult (es permet l’entrada gratuïta a un adult acompanyant).

Consulta el nostre formulari per a menors per a estalviar temps a l’entrada.

Extraescolars

Oferim activitats d’extraescolars regularment durant el calendari escolar de dilluns a divendres. Aquesta activitat va dirigida a infants de 4 a 12 anys i adaptem a cada edat i nivell el contingut de les sessions. Busquem un equilibri entre esport i lleure, volem que els infants gaudeixin escalant. L’objectiu és millorar no només les seves capacitats físiques sinó també mentals i inculcar valors relacionats amb el nostre esport i la vida en general, valors de companyonia, generositat, empatia, ecologia així com la cultura de l’esforç.

Dilluns a dijous

De 17.30 a 18.30h.

Consultar disponibilitat  

Aniversaris

Organitzem una activitat de una hora de duració per als nens que vulguin venir a celebrar el seu aniversari a la nostra sala. Després de l’activitat podeu bufar les espelmes a la cafeteria de la sala.

Consulta disponibilitat i horaris

Famílies

Sabeu que també podeu venir a la sala per fer una activitat en família? És una gran manera de gaudir del nostre esport i a la vegada enfortir lligams. Fer junts una sessió d’escalada on us haureu d’ajudar els uns als altres, cuidar-vos,  on alliberareu endorfines i haureu de resoldre plegats els problemes és ideal per reforçar les relacions familiars. Per incentivar-ho, tenim les nostres tarifes reduïdes familiars, feu-hi una ullada aquí.

 

 

Bateig en família

 

És un curs orientat a les famílies que es vulguin endinsar en el món de l’escalada. Aprendreu el funcionament de la sala i els consells de seguretat, així com les tècniques i moviments bàsics a través del joc.

 

Duració: 2 hores.

 

Contingut: S’explicarà el funcionament de la sala, les normes i consells de seguretat. Tot seguit aprendrem jugant les tècniques bàsiques de l’escalada, una sessió plena de diversió que us permetrà després poder venir a escalar junts sempre que vulgueu.

 

Preu: 20 € per persona amb material inclòs.

*descompte 5€ als socis/es.

 

Recordeu arribar a la sala 15 minuts abans de l’activitat i omplir el consentiment informat online per adults i menors.

*Reserves a info@kimeraclimbingbcn.com

 

Divendres a les 18:00h.
Dissabte i diumenges a les 12:00h.

Empreses

Team building

L’activitat pensada per a empreses. Organitzem una activitat per al teu personal, amb l’objectiu d’enriquir el treball en equip, la presa de decisions conjuntes, la confiança mútua i enfortir el seu esperit d’equip i pertinença a l‘empresa.

Per a més informació envia un correu a info@kimeraclimbingbcn.com

Centres educatius

Activitats per a centres educatius

Organitzem activitats adaptades a les escoles, instituts i altres centres educatius. Si esteu interessats en fer una activitat a la sala des del vostre centre, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de les possibilitats i les tarifes.

info@kimeraclimbingbcn.com

Horari

Dilluns a divendres: 9.30-22.00h.

Dissabtes i Diumenges: 10:00 – 20:00h.

+ INFO HORARIS FESTIUS

Telèfon

934 312 340

Adreça

Carrer Barcelona 1E
Gavà, 08850

WhatsApp

620 940 584

Share This