les nostres

INSTAL·LACIONS

Les nostres instal·lacions cobreixen totes les teves necessitats

Hem dissenyat tots i cadascun dels espais de la nostra sala per satisfer totes les teves expectatives, i ho acompanyem amb el millor personal per treure’n el màxim rendiment

Sala Escalada Kimera

Classificació graus

Inici de via

Volum

Descensor

Zona de Boulder

La zona estrella de la nostra sala! Més de 150 vies de boulder de totes els nivells i estils.

Dificultat. Tenim un sistema de classificació de dificultats molt senzill, cada color identifica una dificultat, des del blau turquesa el més senzill per a principiants, fins al negre que marca les vies de més dificultat.

Vols jugar? Tenim el color rosa, identifica la dificultat sorpresa. Prova-les i opina tu mateix!

Inici. Les vies comencen amb les mans a les preses marcades amb un tap blanc al cargol. Si veus dues preses marcades, fes servir-ne una per a cada mà, i si només en veus una comença amb les dues mans juntes a la presa. La última presa és el teu objectiu o top, quan hi arribis ajunta les mans i compta fins a 3. Via encadenada! Els peus de sortida són lliures sempre que no utilitzis una presa d’un altre color.

Volums. Veuràs estructures de fusta distribuïdes per les parets d’escalada. Són volums, en tenim de grisos i marrons. Ens permeten anar canviant la volumetria de la paret i es poden fer servir tant amb les mans com amb els peus en totes les vies.

Descensors: Veuràs preses grises, són per baixar amb seguretat de les vies quan encadenis i no hagis de saltar des de dalt. Fes-les servir!

Calendari Routsetting Boulder

Renovem un sector cada setmana, no et faltaran vies noves. Consulta el plànol de sectors i el calendari de Routesetting.

Zona Esportiva

Tenim una zona de corda amb més de 20 vies per si tens ganes d’escalar més metres, tenim vies de fins a 9 metres d’altura i fins a 12 metres de recorregut.

La dificultat de les vies de corda està indicada mitjançant el color del marcador que trobaràs a l’entrada de la via.

 Recorda que per escalar en aquest sector necessites conèixer i utilitzar correctament el material de seguretat, passar el nostre test de seguretat i seguir tots els consells de seguretat i normes de comportament de la sala.

 

Calendari Routsetting Esportiva

Renovem vies cada setmana. Consulta quines al calendari de Routesetting.

Gimnàs

Al gimnàs hi trobaràs tot allò que necessites per a entrenar específicament tots aquells aspectes relacionats amb l’escalada. Podràs entrenar continuïtat al nostre mur, la força de dits a la Moonboard, a les taules Beastmaster o al Campus board.

També disposem de màquines de càrdio i musculació per a posar-te en forma  o per complementar el teu entrenament.

L’accés al gimnàs està prohibit als menors de 14 anys, excepte si és a través de les activitats que organitza la sala i sempre acompanyats del personal de sala o monitor.

Bar

Què seria una sala d’escalada sense un bar? Imprescindible en el nostre país la bona cantina, que mai falti el refrigeri! Una bona selecció de begudes i menjar, el combustible que el teu cos necessita per a les sessions d’escalada.

  Vestuaris

  Espai per canviar-se de roba, amb dutxes i taquilles.

   Recepció

   Aquí t’atendrà el nostre personal per tot allò que necessitis. Estem per atendre’t, pregunta’ns o demana’ns i farem tot el possible per ajudar-te.

    Zona de manicura

    Tingues cura de les teves mans. Demana al nostre personal el set de manicura que tenim disponible per a la cura i manteniment de la teva pell.

     Free Wifi

     Els nostres espais disposen de Wifi gratuït per a que puguis estar sempre connectat/da sense gastar Mb.

     Horari

     Dilluns a divendres: 9.30-22.00h.

     Dissabtes i Diumenges: 10:00 – 20:00h.

     + INFO HORARIS FESTIUS

     Telèfon

     934 312 340

     Adreça

     Carrer Barcelona 1E
     Gavà, 08850

     WhatsApp

     620 940 584

     Share This